οδηγός μαθητή

Ο Οδηγός παρουσιάζει το εκπαιδευτικό εργαλείο MARLO και παρέχει συμβουλές για το πώς να το χρησιμοποιήσετε, είτε ως πηγή μάθησης (για μεμονωμένους μαθητές) ή ως μέρος ενός προγράμματος κατάρτισης.    

Download
MARLO-Learner's Guide [GR].pdf
Adobe Acrobat Document 1.8 MB

ηλεκτρονικό βιβλίο

Το ηλεκτρονικό βιβλίο MARLO περιλαμβάνει  23 σύντομες μονάδες μάθησης που καλύπτουν, βασικές γνώσεις μάρκετινγκ, 8 Περιπτωσιολογικές μελέτες     με παραδείγματα καλών πρακτικών από Ισπανία,  Κύπρο, Λετονία, και Λιθουανία."Στιγμές" Γνώσης

 23 σύντομες ενότητες μάθησης που καλύπτουν βασικές γνώσεις μάρκετινγκ, επισκόπησης του τρέχοντως οικονομικού περιβάλλοντος, εισαγωγή στην έρευνα αγοράς και στρατηγικές μάρκετινγκ, μίγμα μάρκετινγκ, branding και χρήση των social media. Το εργαλείο Κατάρτισης MARLO  έχει αναπτυχθεί σε μια μορφή «στιγμές γνώσης» έτσι ώστε να είναι εύκολο να επιλέξετε το "κεφάλαιο" που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας, για να αυξήσετε τις γνώσεις σας σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα .

μελέτες περίπτωσης

Περιπτωσιολογικές μελέτες, με στόχο την ανάδειξη παραδειγμάτων καλών πρακτικών και επιτυχημένων ιστοριών τοπικών παραγωγών / αγροτών / ΜΜΕ ή επιχειρηματιών. Οι μελέτες περιπτώσεων δείχνουν πώς αυτές οι εταιρείες και οι επιχειρηματίες έχουν αναπτύξει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία προωθηθούν με επιτυχία, προσελκύοντας περισσότερους πελάτες και διαφοροποιώντας τις δραστηριότητες τους.


βίντεο

1.

Aphrodite Delights (Cyprus)

2.

Ktima Christoudia (Cyprus). 

3.

Erikas Augustinavicius (Lithuania) 

4.

Pas Tevukus (Lithuania). 


5.

Very Berry (Latvia).

6.

Levassiers (Latvia). 

7.

Pastoralia (Spain)

8.

Tío Picho (Spain)ερωτηματολόγιο

Η γνώμη σας είναι σημαντική προκειμένου να βελτιωθεί το εκπαιδευτικό εργαλείο. Μετά την ανάγνωση και τη χρήση των υλικών, θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν μοιραστείτε μαζί μας κάποια σχόλια συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.


ιδιωτικός χώρος

Σε αυτό το μέρος, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες για διάφορα θέματα που έχουν προσεγγίσει στο υπόλοιπο του εργαλείου: βιολογική γεωργία, τα τοπικά προϊόντα, ο αγροτικός τουρισμός, ...

Ασφάλεια και Προστασία στον Αγροτουρισμό

Στο σύνδεσμο θα βρείτε το Εγχειρίδιο για την Ασφάλεια και Προστασία σχετικά με το τομέα Αγροτουρισμού στην Ευρώπη. Μπορείτε να μελετήσετε το εγχειρίδιον, να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αυτοελέγχου ή να επισκεφθείτε την ενότητα εικονικής εκπαίδευσης. Το Εγχειρίδιο καλύπτει θέματα ασφάλειας και προστασίας σε αγροτικές εγκαταστάσεις τουριστικών καταλυμάτων. Έχει ετοιμαστεί, με βάση τις εμπειρίες οργανισμών αγροτουρισμού στην Ευρώπη και έχει ως στόχο ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξετάσουν όλες τις πτυχές γύρω από την προστασία των πελατών, της περιουσίας και των επιχειρήσεων τους, κατά ατυχημάτων και να συμμορφωθούν με τις διάφορες νομικές απαιτήσεις. Η παραγωγή αυτού του εγχειριδίου έχει χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του έργου SAFETUR (2012-1-LV1-LEO05-03389), με την υποστήριξη της ΕΕ - Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Leonardo da Vinci. Το εγχειρίδιο είναι επίσης χρήσιμο να τουριστικούς οργανισμούς σε αγροτικές και φοιτητές. 


Παραδείγματα συνεργασίας

Σε αυτό το μέρος του εργαλείου παρουσιάζονται πραγματικά παραδείγματα συνεργασίας μεταξύ τοπικών παραγωγών και του τουριστικού τομέα. Τα παραδείγματα είναι διαθέσιμα μόνο στην αγγλική γλώσσα, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το συνεργάτη του έργου MARLO στην Κύπρος (X-Panel).

Download
MARLO_ EXAMPLES OF COOPERATION_P.pdf
Adobe Acrobat Document 3.5 MB